Εφαρμογές ιατρικής Laser

Εφαρμογές ιατρικής Laser

Η αναστροφή του χρόνου είναι εύκολη με το Clarity. Απλά στοχεύει την κηλίδα μέσα στο χόριο, αποκαθιστώντας το δέρμα στη νεανική του εμφάνιση. Χωρίς καθόλου πόνο ή με ελάχιστο πόνο, ανεπιθύμητες ενέργειες ή φροντιδα μετα την εφαρμογή, θα δείτε τη διαφορά με το Clarity. Η ενέργεια του laser στοχεύει τη μελανίνη μέσα στο δέρμα, την διασπά και την εξαλείφει.

Το μήκος κύματος του Clarity έχει επίσης ως στόχο τα αιμοφόρα αγγεία που προκαλούν κοκκινίλες στο δέρμα σας. Μεταφέροντας την ενέργειά του κάτω απο το δέρμα σας εξαλείφει τα αγγεία.

Ο γιατρός σας μπορεί να κάνει πολλές και διαφορετικές θεραπείες αναζωογόνησης , μείωσης των ρυτίδων και επαναφοράς μιας πιο νεανικής εμφάνισης. Αυτές οι άνετες διαδικασίες λειτουργούν στους περισσότερους τύπους δέρματος, και δεν απαιτείται αναισθητικό.

Άλλες υπηρεσίες

Τα πιο εξελιγμένα συστήματα laser του  Prestige Derma Clinic, αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία των αιμαγγειωμάτων. Οι ασθενείς μας επιτέλους απαλλάσσονται από αυτά, χωρίς σημάδια και ουλές, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Νικήστε τη μάχη με τον χρόνο άφοβα, άμεσα και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Νικήστε τη μάχη με τον χρόνο άφοβα, άμεσα και με τα καλύτερα αποτελέσματα.