Ραδιοσυχνότητες προσώπου και σώματος

Ραδιοσυχνότητες προσώπου και σώματος

Αποτελεί την πιο συναρπαστική μη επεμβατική τεχνική διαμόρφωσης για το πρόσωπο και το σώμα, που περιποιείται το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζει και τα κύτταρα του λίπους. Πολύ διαφορετική από τις θεραπείες αντιγήρανσης, κυτταρίτιδας και γενικότερα από τις θεραπείες σώματος που χρησιμοποιούνται σήμερα, η πολυλειτουργική τεχνολογία της CoaxMed (ραδιοσυχνότητες-υπέρηχος-vacuum-πάγωμα λίπους) αυξάνει εκπληκτικά την ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων σε περιπτώσεις ακμής, ανοικτών πόρων, λίπους, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.

Oι ραδιοσυχνότητες είναι ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός, που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την περαιτέρω παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αυτή η διαδικασία υποστηρίζεται από την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στις υπό θεραπεία περιοχές και τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των μιτοχονδρίων, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου.
Η καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας και η λείανση των ρυτίδων, είναι αποτέλεσμα της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς, ωθόντας τους στη φυσιολογική τους λειτουργία, την οποία έχουν απωλέσει από τη διαδικασία της γήρανσης.

Μια σημαντική επίσης δράση της ραδιοσυχνότητας είναι η λιποσυρρίκνωση. Αφορά κυρίως το σώμα αλλά και σημεία του προσώπου όπως το διπλοσάγονο. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο λιπώδη ιστό έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθμιαία και σημαντική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μαζί με την τεχνολογία vacuum, η οποία εφαρμόζεται ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ωστόσο για να επιτευχθει το ιδανικό αποτέλεσμα χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες ανά 15 ημέρες, ανάλογα με την βαρύτητα του κάθε περιστατικού. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας, ο ασθενής μπορει να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις.