Διαμάντι -Dermabrasion

Διαμάντι -Dermabrasion

Tι είναι η θεραπεία προσώπου Dermabrasion;

Είναι μια επαναστατική μέθοδος ανάπλασης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Η μοναδικότητα της θεραπείας οφείλεται στο συνδυασμό μιας μηχανικής δερμοαπόξεσης, με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανάλογα με το στόχο της θεραπείας, πχ σαλικυλικό οξύ για ακμή, υαλουρονικό οξύ για σύσφιξη, κολχικό οξύ για λεύκανση.

Πως λειτουργεί;

Η ειδικά σχεδιασμένη διαμαντένια κεφαλή “γλιστρά” πάνω στο δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. Ταυτόχρονα, τα θεραπευτικά διαλύματα εγχέονται υποδερμικά. Τα ενεργά συστατικά συνεχίζουν να παρέχουν οφέλη στο δέρμα ακόμα και μετά το τέλος της θεραπείας. Έτσι το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα ξανακερδίζει τη νεανική του απαλότητα και υγρασία. Οι λεπτές ρυτίδες λειαίνονται και η θαμπή και σκοτεινή επιδερμίδα απομακρύνεται, αποκαλύπτοντας ένα υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο. 
Η θεραπεία του διαμαντιού είναι αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της ακμής καθώς και για την βελτίωση των πανάδων και των δυσχρωμιών.

Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

H συνεδρία διαρκεί συνολικά 30 λεπτά.

Πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Ανάλογα με το πρόβλημα και τον σκοπό που θέλουμε να επιτύχουμε κρίνεται και η επαναληψιμότητα. Συνήθως 4 θεραπείες είναι αρκετές, για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα μιας λαμπερής επιδερμίδας.

Έχει παρενέργειες;

Απολύτως καμία. Αντίθετα ο ασθενής αποχωρεί από το ιατρείο με πραγματικά λαμπερή επιδερμίδα, άμεσα και ανώδυνα, γι’ αυτό και δίκαια την ονομάζουν “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” ή διαφορετικά Hollywood Therapie.

Η θεραπεία Dermabrassion δεν περιορίζεται μόνο στις θεραπευτικές της ενδείξεις και ιδιότητες. Είναι μια εύκολη, γρήγορη και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος περιποίησης και απομάκρυνσης ρύπων απο την επιδερμίδα, που δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, χρώμα και βελούδινη απαλότητα. Είναι η πραγματική φρεσκάδα και καθαρότητα που κάθε επιδερμίδα χρειάζεται.