Ανάπλαση προσώπου με Nd:YAG Laser

Ανάπλαση προσώπου με Nd:YAG Laser

Νικήστε τη μάχη με τον χρόνο άφοβα, άμεσα και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η γήρανση είναι μια φυσική και ασταμάτητη διαδικασία, η οποία εκτός από το σώμα μας επηρεάζει και την επιδερμίδα μας. Το κολλαγόνο, σαν το πιο βασικό συστατικό του δέρματος μας ,προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση,ελαστικότητα,λάμψη και σφριγηλότητα.

Με την πάροδο του χρόνου και σε συνδυασμό με την κληρονομικότητα,την διατροφή,το κάπνισμα και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες,το δέρμα εξασθενεί και χάνει τον τόνο του και την ελαστικότητα του.

H Αισθητική Δερματολογία έχει εξελιχθεί κατά πολύ και διαθέτει στην φαρέτρα της  μεγάλη ποικιλία αισθητικών μη επεμβατικών θεραπείων όπου βασίζονται στην χρήση ιατρικών μηχανημάτων Laser όπως το Nd:YAG, με θεαματικά αποτελέσματα.

Αυτές οι θεραπείες  βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων ιδίως από νέους και νέες που επιδιώκουν κυρίως πρόληψη ενάντια στην πρόωρη γήρανση και ταυτόχρονα λάμψη,σύσφιξη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία.

To Nd:Yag είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ξεγαλάσουν τον χρόνο αλλά και τους γύρω τους, αναίμακτα,ανώδυνα και αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε μήνα. Η θεραπεία ανάπλασης βασίζεται στην ικανότητα του Laser να διεισδύει βαθιά στο χόριο και να ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 15 λέπτα και είναι εντελώς ανώδυνη καθώς γίνεται από ιατρό. Ο ασθενής νιώθει θερμότητα γύρω από την περιοχή που σαρώνεται από το μηχάνημα και ταυτόχρονη σύσφιξη. Δεν υπάρχουν παρενέργειες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του. Ιδανικά απαιτούνται 3-6 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα ενός μήνα. Τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά καθώς το laser δρα εκ των έσω.

Οι μικρές ρυτίδες απαλύνονται, το χρώμα του προσώπου σας γίνεται πιο φωτεινό  και λαμπερό ενώ  το δέρμα γίνεται σταδιακά πιο λείο.