Θεραπείες Αντιγήρανσης

Θεραπείες Αντιγήρανσης

Δεν υπάρχει «μαγικό»  χάπι για να σταματήσουμε τον χρόνο. Τουλάχιστον… όχι ακόμη.   Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία.  Στην εποχή μας, ο τρόπος ζωής – άγχος, μεταλλαγμένα τρόφιμα,η ρύπανση,   υπερεργασία και έλλειψη σωματικής δραστηριότητας – επισπεύδει την  γήρανση.  Τα συνηθισμένα  σημάδια εμφανίζονται στο δέρμα μας. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, θαμπάδα…

Πώς μπορούμε να φέρουμε την φύση στα μέτρα μας, πώς μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της για να έχουμε σύμμαχο τον χρόνο;   Επιστήμονες στα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο ανακατεύουν  μαγικές φόρμουλες στην προσπάθειά τους να βρουν προϊόντα και διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε το δέρμα σας και να παραμείνετε νέοι.  

Τα City Med σας προσφέρουν  τις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης.

Anti-aging system με κολλαγόνο

Μια νέα προηγμένη θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας. Το μυστικό της επιτυχίας της βρίσκεται στο μοναδικό κοκτέιλ κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης, με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, ενισχυμένο με ολιγοπεπτίδια. Καινοτόμος συνδυασμός συστατικών που αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, αυξάνοντας την ελαστικότητά της και χαρίζοντας έντονη φυσική λάμψη που διαρκεί για μέρες. Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και για κάθε τύπο δέρματος ενώ πραγματοποιείται σε ένα ωριαίο ραντεβού.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσα ορατό και διαρκεί αρκετές ημέρες. Ιδανικά μπορεί να επαναληφθεί μια φορά ανά μήνα.

Μesovit

Ήπια θεραπεία αντι-γήρανσης με βιταμινούχες ενδοδερμικές εγχύσεις. Η θεραπεία εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, προσφέροντας βαθιά λάμψη και ενυδάτωση.

Η επιδερμίδα τρέφεται σε βάθος από το κοκτέιλ βιταμινών, χαρίζοντάς της έτσι μια μοναδική φρεσκάδα. Ιδανική για κάθε ηλικία που θέλει φυσική λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά και μπορεί να επαναλαμβάνεται μια φορά το μήνα.

Proteins Lifting Therapy

Νέα πρωτοποριακή θεραπεία πλούσια σε Trifluroacetyl Tripe Ptide-2 και Proteins, εκχύλισμα φτέρης και υαλουρονικού οξέος, πολυσακχαρίτες και Organ Oil. Ο συνδυασμός αυτών των δραστικών συστατικών μειώνει το βάθος και την ένταση των ρυτίδων έκφρασης και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μέσω της ενεργοποίησης της φυσικής διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου. Μικρές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης μειώνονται αισθητά, δίνοντας ένα αποτέλεσμα mini lifting.

Παράλληλα διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ρυθμίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην διατήρηση της ανθεκτικότητας και της σφριγηλότητάς της. Η θεραπεία ενδείκνυται για ώριμες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, όπου τα πρώτα σημάδια γήρανσης έχουν εμφανιστεί. Η συνεδρία διαρκεί περίπου μια ώρα. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσα ορατό και διαρκεί αρκετές ημέρες. Ιδανικά μπορεί να επαναληφθεί μια φορά ανά μήνα.

Θεραπεία HyaluronLift

Νέα επαναστατική θεραπεία πολύ βαθειάς ενυδάτωσης του δέρματος. Η μοναδικότητα της θεραπείας έγκειται στο συνδυασμό υαλουρονικού υψηλού και πολύ χαμηλού μοριακού βάρους, ενισχυμένο με ολιγοπεπτίδια, συστατικά που ενεργοποιούν τους ινοβλάστες για φυσική παραγωγή συνδετικού ιστού (κολλαγόνου και ελαστίνης).

Αποτέλεσμα της νέας παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου είναι η αναζωογόνηση και η φρεσκάδα της επιδερμίδας. Το δέρμα τρέφεται εκ των έσω, ακτινοβολώντας μια φυσική λάμψη και φωτεινότητα. Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και για κάθε τύπο δέρματος ενώ πραγματοποιείται σε ένα ωριαίο ραντεβού.Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσα ορατό και διαρκεί αρκετές ημέρες. Ιδανικά μπορεί να επαναληφθεί μια φορά ανά μήνα.

Θεραπεία Αντιγήρανσης Προσώπου Diamond Face Leaf Collagen

Καταπολεμήστε αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου, με τη νέα αντιγηραντική θεραπεία Diamond FaceLeafCollagen.

Θωρακίστε την ομορφιά της επιδερμίδας σας ενάντια στα σημαδια του χρόνου, με το νέο καινοτόμο σύμπλεγμα θαλάσσιου υαλουρονικού οξέως και κολλαγόνου, για λείανση λεπτών ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση και έντονη λάμψη.

Η θεραπεία Diamond FaceLeafCollagen είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, κάθε ηλικίας, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί και ως προληπτική θεραπεία κατά της γήρανσης. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του, δείχνοντας εμφανώς αναζωογονημένος και λαμπερός.

Η Diamond FaceLeafCollagen προσφέρει :

• Αμεση λάμψη
• Βαθιά ενυδάτωση
• Θρέψη
• Επιδερμική σύσφιξη
• Απάλυνση μικρών ρυτίδων

Η θεραπεία Diamond FaceLeafCollagen είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης, η οποία επιταγχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέως, δίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα “lifting”.
Η θεραπεία ιδανικά θα πρέπει να επαναλαμβάνεται δυο φορές την εβδομάδα, για 4 εβδομάδες, έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα φυσικό, ανώδυνο και μη επεμβατικό αποτέλεσμα.