Λιποαναρρόφηση Κοιλίας, Μηρών, Γλουτών – Λιπογλυπτική σώματος

Λιποαναρρόφηση Κοιλίας, Μηρών, Γλουτών – Λιπογλυπτική σώματος

Εύκολα και ανώδυνα πλέον με περιοχική αναισθησία στο ιατρείο, μπορεί να αφαιρεθεί το εντοπισμένο επιπλέον λίπος με μικρο-λιποαναρρόφηση.

Όλοι επιθυμούν να απαλλαγούν οριστικά από το ενοχλητικό τοπικό πάχος στους γλουτούς, τους μηρούς ή την κοιλιά. Στην λιποαναρρόφηση γίνεται απομάκρυνση λίπους μέσω λεπτής κάνουλας, από μικρές οπές στο δέρμα, που μετά δεν αφήνουν σημάδι. Γίνεται γενικά με περιοχική ή γενική αναισθησία ή μέθη και ο ασθενής δε χρειάζεται να μείνει στο νοσοκομείο συνήθως.

Σε μικρές περιοχές επιλεκτικά εφαρμόζονται τεχνικές μικρο-αναρρόφησης που εφαρμόζονται στο ιατρείο με τοπικό αναισθητικό, όπου σμιλεύεται με λεπτομέρεια η ιδανική σιλουέτα. Έτσι εξαφανίζονται μόνιμα τα ψωμάκια στις γυναίκες ή αποκαλύπτονται επιτέλους οι γραμμωτοί κοιλιακοί στους γυμνασμένους άνδρες!

Η διαδικασία διαρκεί 1-2 ώρες στο ιατρείο και δεν απαιτείται ιδιαίτερη μετεγχειρητική θεραπεία. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του, φορώντας κατόπιν μόνο ένα ελαστικό ένδυμα στην περιοχή.

Αντίστοιχα σε περιπτώσεις που απαιτείται αφαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας λίπους, η διαδικασία διαρκεί περισσότερο και προτιμάται να γίνεται στο χειρουργείο και με μέθη συνήθως.

Επιπλέον, οι νεώτερες τεχνικές λιπογλυπτικής μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε το λίπος που αφαιρέθηκε σε άλλες περιοχές επιλεκτικά, ενισχύοντας έτσι για παράδειγμα το στήθος ή τους γλουτούς ή ακόμη και τα ζυγωματικά ή τα χείλη στο πρόσωπο, υποκαθιστώντας τη χρήση του υαλουρονικού.

Οι πόντοι εξαφανίζονται άμεσα, ενώ το οριστικό αποτέλεσμα είναι διακριτό σε λίγες εβδομάδες. Σημάδια και ουλές δεν υπάρχουν, αφού δεν υπάρχουν χειρουργικές τομές. Παράλληλα το κόστος είναι ιδιαίτερα προσιτό και έτσι αποτελεί την πιο διαδεδομένη επέμβαση στο σώμα.